31/12-09

Hejsan!

Idag är det nyårsafton och det har äntligen har det blivit lite mildare ute :)

Åkte till Norton tidigare idag, det blev en travtur i skogen. Han var riktigt pigg och glad idag. Jag kände mig så elak när jag höll emot honom när han ville galoppera istället för att trava. Men jag hade ju planerat att ta en travtur så han skulle få jobba lite så därför blev det mestadels trav.
Svettig blev han, ordentligt. Så det blev till att lägga på honom täcket igen.

Sedan blir det till att ta en ordentlig promenad med hunden nu när det är så härligt ute. Hoppas att Kevin sköter sig och inte håller på att dumma sig som han gjorde imorse.

Längtar till ikväll! Då får man åka till Marie och Mattias och umgås med dem :D

Kommer nog inte skriva något mer idag, så det får bli ett inlägg imorgon istället.
Jag kommer försöka skicka ett nyårssms till folk inatt, men är inte säker på att det kommer komma fram. Så ifall ni inte fått något sms av mig inatt så är de för att det inte kommit fram.

Gott nytt år på folket! Lite tidigt kanske, men shit the same.


30/12-09

Hallå!

Idag har det varit såhär jobbigt kallt igen.. Jag som hade trott att man skulle kunna rida imorse men det blev inget pga kylan. Men  jag tog en promenad runt byn med honom istället, det blev en sträcka på ca 3 km.
Känns ju bra att han fått röra på sig lite varjefall :)
Det är lite besvärligt när Norton står på lösdrift, man vill ju inte så gärna att han blir genomsvettig nu när det är så kallt ute. Därför får man försöka hitta på aktiviteter som inte är så krävande för honom nu under de kallaste dagarna, bl.a promenader .

Imorgon kommer jag förhoppningsvis rida en sväng, ifall kylan tillåter.

Nu har jag och älsk nyss kommit hem från hans mormor, vi har som jag sade tidigare varit där och ätit middag. Riktigt trevligt att få vara där! Vi blev serverade förrätt, varmrätt och efterrätt, riktigt lyxigt.

Tyvärr har jag inte laddat upp några bilder idag, för att pappa har haft kameran. Så jag kommer försöka ladda upp dem så fort jag får möjlighet till det.

Det var allt jag hade att skriva idag tror jag. Hoj!


29/12-09

Hej!

Nu har man kommit hem till Järved igen med älsk. Snacka om att hunden blev glad över att se mig igen. Det är ju inte utan att man saknat Kevin när man varit borta. Men helt djurfri har man ju inte varit, det finns ju trots allt 3 katter i huset hemma hos älsk.
Ikväll blir det till att basta och duscha, sedan se på film och ha massa mys med älsklingen.
Det har äntligen blivit bestämt vad vi ska göra på nyår. Jag och älsk kommer åka till Marie och Mattias och fira nyår där med dem, det ser jag verkligen fram emot! :)

Kommer åka och rida imorgon förmiddag runt 11, så ifall någon vill vara snäll och ringa mig då blir jag glad. Det är ju trots allt lite trist att rida ensam.
Sedan runt 15.00-15.30 så åker vi iväg, jag och älsk är medbjudna till hans mormor på middag. Ska bli riktigt trevligt att få åka dit och träffa dem. Jag kommer ju ihåg hur kul vi hade sist vi var på middag hos dem.
Finns en sak som älsk mormors syster sade då vi var där på middag, som jag aldrig kommer glömma tror jag.

-"Vem fan vet att Gud är en karl?"

Så sant tycker jag! Finns det någon som verkligen kan bevisa att Gud är karl och inte kvinna?

Jag är nästan lite stolt att jag fortfarande orkar skriva i denna blogg. Men jag kan tyvärr inte lova att jag kommer skriva dagligen. För det finns dagar då jag av någon anledning inte har tillgång till internet, eller då jag helt enkelt inte har något vettigt att skriva. Men imorgon kommer jag nog skriva och berätta hur det gick att rida bl.a. Kommer även ladda upp lite bilder imorgon sedan jag var hos älsk.

Höres imorgon! Har mobilen på mig näst intill ständigt så det är bara att ni hör av er ifall ni vill något.

28/12-09

Tjena!

Jag har inte varit hemma de senaste dagarna så det har därför inte blivit några inlägg här på bloggen.. Men imorgon åker jag och älsk tillbaka hem till oss så då kommer jag skriva oftare, förhoppningsvis.
Har verkligen haft jätte roligt här, massa bus med älsk, skoteråkning m.m.
Men jag kan inte förneka att jag saknar både hunden och hästen nu!

Jag har mobilen med mig ifall någon vill mig något. Hoj!

26/12-09

God morgon!

Nu har man just varit ute med hunden på första morgonrundan. Fy tusan vad det blåser ute!
Jag som hade hoppats på att det skulle vara hyfsat bra väder idag, dvs vindstilla och -6 grader typ..
Men det som är positivt är att hunden inte heller är så förtjust i att vara ute när det blåser, man slipper ta några hemskt långa promenader med honom.

Idag blir det en enligt mig perfekt dag!

Först ska jag följa med Anna-Sara och Johan till stallet. Anna-Sara ska ta en sväng i skogen med Norton, tror jag varjefall :) Så medan Anna-Sara rider så tar jag och Johan en promenad i skogen och gör henne sällskap.
Jag har även tänkt att försöka få massa bra bilder på Norton och Anna-Sara :)

Sedan efter att jag kommit hem från Norton så ska jag duscha, äta lite lunch och packa lite innan jag ska åka till älsklingen min :)<3 Har verkligen saknat han och hans familj under julhelgen! 

Det var nog allt för stunden, kommer eventuellt blogga mer sedan när jag kommit hem från hästen. Om jag inte gör det så bloggar jag imorgon.

Var bara tvungen att lägga in en rolig historia också
¨
-vem är smartast? den smarta blondinen eller kossan
som tänker hoppa från ett stup?
-blondinen!
-nej, en smart blondin finns inte!


Kramkram!






25/12-09

Tja, igen!

Har skit tråkigt så då kan man ju alltid roa sig lite med att skriva ett till inlägg här på bloggen.
Äre ingen man kan göra ngt med ikväll?!

Imorgon blir det till att åka till favorithästen och sedan åka till alex :D Underbart!


25/12-09

Hejsan hoppsan!

Jaha, det blev att jag blev en såkallad "bloggare" ändå, även fast jag alltid sagt att jag inte ska skaffa någon blogg. Men jag är villig att ge det en chans! Kanske kanske tycker jag att det är kul? Vem vet.
Jag kommer nog skriva om lite allt möjligt här på min blogg. Allt från djursnack till vardagssysslor. Jag hoppas det kan vara intressant för någon att läsa iallafall :)



Hur har alla haft det i jul?

För mig har julen varit helt underbar. Jag har tillbringat den med familjen som alla andra år, men i år så var det faktiskt lite speciellt. Denna jul var min bror Johan hemma, och hans flickvän Anna-Sara.
Att få fira jul med min bror är faktiskt något jag uppskattar otroligt mycket! Och att han har med sig en helt otroligt trevlig flickvän gör absolut inte saken sämre.
Det är trots allt bara varannat år vi i får familj är helt samlade på jul, eftersom Johan är hos sin pappa varannat år på jul.

Jag längtar redan till om 2 år, då vi förhoppningsvis är samlade här hemma igen.

    


RSS 2.0