10/1-10

Hej!

Jag tror att jag ska sluta säga att det förhoppningsvis kommer ett nytt inlägg imorgon! Har insett att det inte funkar vidare bra :P

Vad har jag gjort de senaste dagarna?
Inte mycket, jag och älsk åkte och åt middag hos hans pappa igår. Tanken var att vi skulle åka tillbaka hit hem igårkväll, men vi stannade där istället. Faktiskt riktigt kul att få vara där ibland också!

Imorgon har jag fått ledigt av min handledare på praktiken.
Men jag har tänkt att åka till skolan imorgon förmiddag och vara lite social med Elenor. Sedan blir det att åka och rida! :D Kommer ta en sväng i skogen hade jag tänkt.
Hoppas på att vädret håller i sig så man slipper klä på sig så fruktansvärt mycket.

Orkar inte skriva mer idag... Och vi får se när nästa inlägg kommer :P


6/1-10

tja!

Jippi... Vi har äntligen fått temperaturer över -20 grader igen... Typiskt!

Vad har jag gjort idag då? Inget alls mer än att varit hos hästisen <3
Det var så in i helvete kallt där, temperaturen låg på -24.5 men jag och Anna-Sara trotsade kylan ändå. Man kan ju inte säga att man är bortskämd med varken uppvärmt stall eller ridhus.
Vi tog bara en skritt tur runt byn med honom idag, mest bara för att han ska få röra på sig lite varje fall.
Är så glad att han slutat med sina dumheter! :) *peppar peppar*
Han har tidigare hållit på och dummat sig när man skulle gå från gården, backade, reste sig, dock bara lite, och var allmänt jobbig. Men det verkar ha släppt.
Känns så bra att han verkar ha blivit piggare nu än tidigare, han har en helt annan framåtbjudning nu när man rider än om man jämför hur han var på förra stället.

Hunden min har dessvärre verkat släppt allt som har med uppfostran utomhus att göra.. Men det kan jag bara skylla på en person, mig själv. Det är jag som inte har samma motivation till att vara ute med honom nu när det är så kallt.
Fast han har ingen vilja att vara ute och träna nu när det är så kallt heller. Så vi får försöka göra så gott vi kan nu under den kallaste perioden, och sedan ta tag i träningen ordentligt när det blivit varmare ute.

Nu är det bara börja ladda batterierna för mera skola. Känns riktigt jobbigt att behöva sitta där och försöka tänka klart, men det ska samtidigt bli riktigt kul att träffa alla igen!
Det är väl bara bita i det sura äpplet och jobba sig igenom det, trots att man hellst bara vill skita i allt.

Kommer förhoppningsvis ett nytt inlägg imorgon! Hoj!Älskar min Alexander<33
24 oktober 2008


4/1-10

Hejsan hoppsan!

Är det bara jag som börjar bli riktigt less på den varierande utetemperaturen?
Ena dagen är det -5 och andra är det -16.. Det är så svårt att veta vad man ska ha för kläder ute när temperaturen varierar så mycket. Menmen, det är bara bita ihop de här månaderna som är kvar av vintern.

Vad har jag gjort idag då? Jo, nästan ingenting. Har legat i sängen till typ 1, sedan bara tagit det lugnt.
Passade på att plocka bort lite på rummet nu på eftermiddagen också. Det är typiskt mig att ha stökigt på rummet när det är lov..
Var även och träffade bästa vän ikväll! Tack för stunden man fick med dig <3

Kändes faktiskt riktigt konstigt att sova ensam inatt, med tanke på att jag har sovit med alex nästan hela lovet. Men det behövs trots allt att man kommer ifrån varandra, även fast det inte känns som så när man är med varandra.
Resten av lovet kommer jag tillbringa med hästen, kompisar och hunden. Ska bli riktigt skönt!

Imorgon blir det till att åka till hästen igen. Har verkligen varit hos hästen så mycket som jag velat nu på lovet, känns så bra att få hålla på med honom. Även fast det inte är min häst på något vis, så får jag en mer "min känsla" när jag är med honom än med andra hästar jag ridit. Jag tror att det kan bero på att det är brors flickvän som har honom just nu.
Tycker verkligen om honom, söthästen!

Snart börjar skolan igen... Det är från min sida både positivt och negativt. Ska faktiskt bli riktigt kul att få träffa alla igen, men jag kommer sakna at b.la kunna åka till hästen under dagtid.

Det var de jag hade att säga idag. Har mobilen på mig ifall någon vill smsa/prata.  Hoj!

3/1-10

Tjena!

Vilket kanonväder det har varit idag. Solen har lyst och det har varit ca -6 grader ute, helt underbart!

Idag har det varit väldigt lugnt för min del. Har legat i sängen hela förmiddagen med älsk, sedan följde jag med Anna-Sara till Norton.
Äntligen har vi fått bort all frusen skit som han hade i svansen! Det var verkligen inte "barra" att få bort den, det var ju stenhårt och satt fast som tusan.. Men med lite våld och med verktyg så funkade det faktiskt riktigt bra.
Anna-Sara skulle rida idag också, så jag tog en promenad med Kevin tillsammans med henne och Norton runt byn. Faktiskt rikigt roligt att kunna göra sällskap när man är där hos Norton.

Sedan ikväll ska vi skjutsa hem älsk. När jag kommit hem igen så blir det bara lugnt igen. Pappa ska kliva upp klockan 02.00 så han kommer snart gå och lägga sig så då har man inte så mycket att välja på. Då är det bara ta det lugnt och se på tv eller pyssla på vid datorn.  

Det var de enda jag hade att säga idag. Kommer förhoppningsvis ett nytt inlägg imorgon. Hoj!

1/1-10

Tja!

Nu är det 2010, fasen vad konstigt det känns!
Man har alltid varit van att skriva ett årtal som börjat med 0, t.ex 09, men nu ska man skriva 10 istället. Jag kommer nog glömma bort att det är 10 och inte 09 flera gånger, så ifall jag lyckats skriva fel datum på något inlägg så är det för att jag inte fått in i hjärnan än att det är 2010.

Gårdagen var lyckad! :) Trots att vi hamnade på en fest i domsjö en stund där jag verkligen inte trivdes så tycker jag absolut att det var roligt att fira nyår borta i bonäset.
Är så himla glad att älsk ville följa med till Marie och Mattias! Det var lite tyst och tillbakadraget från början, men jag tycker det släppte fort för både mig och älsk.

Vill tacka älsk, Marie, Mattias, Irene och de andra som var där i bonäset för en lyckad nyårsafton! :)

Älskar dig Alexander <3


RSS 2.0